Lammers Audio

Lammers Audio

High-end audio in uw bedrijfsbus

Zit u veel op de weg? Dan is goede audio een musthave. Niks is meer ontspannen dan een lekker muziekje aan tijdens een lange rit. Voor iedere wens hebben we een oplossing. Van een simpele speakerupgrade tot de meest uitzinnige subwoofer kisteren.

Vraag offerte aan Neem contact op
×
Audio in uw bedrijfsbus

Complete geluidssystemen

Bent u veel op reis in uw bedrijfsbus? Dan is goede audio een musthave. Lekker genieten van uw favoriete muziek tijdens een lange rit. In de afgelopen 15 jaar hebben wij audio in talloze bedrijfsbussen ingebouwd. Zelfs voor een compacte cabine kunnen we iets moois verzinnen. Denk bijvoorbeeld aan een platte subwoofer die we onder uw stoel kunnen monteren. Wij werken met FOCAL, Mosconi, Audison, Hertz, BLAM, Alpine, Ground Zero en Digital Designs.

Vraag offerte aan

Car Audio in uw bedrijfsbus

Veilig afstellen

Al onze oplossingen zijn op maat gemaakt voor uw bedrijfsbus. Iedere bedrijfsbus is namelijk anders. Waar zijn de speakers geplaatst? Waar wordt eventueel de subwoofer geplaatst? Hoeveel liter inhoud is er in de cabine? Heeft u een hoog of juist laag dak? Allerlei variabelen die meettellen. Met professionele meetapparatuur en ruim 15 jaar ervaring weten we keer op keer het beste uit de audio naar boven te halen.

Vraag offerte aan

Onze merken

Logo FOCAL
Logo Digital Designs
Logo Alpine
Logo Mosconi
Logo Audison
Logo BLAM
Logo Ground Zero
Logo HERTZ

Lammers Audio

Onze werkplaats
Pakhuisweg 3A
6745 XA De Klomp (Ede GLD)
Routebeschrijving

Lammers Audio

Stel uw vraag