Lammers Audio

Geluidsinstallaties

×

Geluidsinstallatie laten inbouwen?

Geluidsinstallatie laten inbouwen? Wij kunnen u voorzien van een upgrade. U kunt bij ons terecht voor geluidssystemen voor in personenauto’s, bedrijfsbussen en vrachtwagens. Van budget oplossingen tot aan de meest extreme installaties.

Mogelijkheden radio

Voor we aan de slag gaan kijken we eerst naar de bron van het signaal. Met een slecht bronsignaal krijg je namelijk nooit het gewenste resultaat. Soms kan het voorkomen dat wij adviseren om een nieuwe radio af te nemen. Uiteraard geen probleem. Wij kunnen diverse radio’s leveren, 1-DIN en 2-DIN.

Versterker opties

Als u echt power wilt moeten we ook kijken naar het plaatsen van een versterker. De naam zegt het al, we versterken het signaal om nog meer kracht in de speakers te krijgen. Wij kunnen een 8-kanaals versterker aanleveren waar we al uw audio mee aansturen, tot mono-blokken die speciaal gebouwd zijn om krachtige subwoofers aan te sturen.

Subwoofers

De laatste tree op de trap naar dikke audio installaties zijn subwoofers. Subwoofers zijn er in allerlei maten en groottes te vinden. Er zijn zelfs 6″ subwoofers op de markt. Maar vergis je niet, de grootte zegt niks over het rauwe vermogen wat deze kleine woofers aankunnen. Belangrijk bij een subwoofer is het in kaart brengen van het type muziek wat je speelt. Dit bepaald of we de subwoofer(s) op 1 Ohm of 2 Ohm gaan spelen. Dit valt ook weer samen met het type radio en soort versterker die worden gebruikt. U hoort het al, laat het aan een professional over.

Ook kunt u bij ons terecht voor een Subwoofer kist op maat.

Geluidsinstallatie laten inbouwen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Onze merken

Logo FOCAL
Logo Digital Designs
Logo Alpine
Logo Mosconi
Logo Audison
Logo BLAM
Logo Ground Zero
Logo HERTZ

Lammers Audio

Onze werkplaats
Pakhuisweg 3A
6745 XA De Klomp (Ede GLD)
Routebeschrijving

Lammers Audio

Stel uw vraag