Lammers Audio

Lammers Audio

High-end audio in uw auto

Niks is vervelender dan krakende speakers of een slechte spraakverstaanbaarheid via de carkit. Vaak is een simpele speakerupgrade met versterker al voldoende voor het gewenste resultaat. Uiteraard kunnen we met een hoger budget een compleet maatwerksysteem aanleggen.

Vraag offerte aan Neem contact op
×
Audiosysteem auto

Complete geluidssystemen

Heeft u last van krakende speakers? Of heeft u last van slechte verstaanbaarheid als u belt via de carkit? Dan is het tijd voor een audio-upgrade. U kunt bij ons terecht van een basis speaker-upgrade tot aan een compleet nieuw geluidssysteem met nieuwe radio en versterker(s). Voor ieder budget een oplossing. Wij werken met gerenommeerde merken, bijvoorbeeld FOCAL, Mosconi, Audison, Hertz, BLAM, Alpine, Ground Zero en Digital Designs. Wij zorgen ervoor dat u weer maximaal kunt genieten van uw muziek.

Vraag offerte aan

Car Audio Lammers Audio

Optimaal geluid

Om het best haalbare geluid te halen stellen we elke installatie op maat af. Elke auto en iedere geluidsinstallatie behoeft een andere afstelling. Zelfs uw persoonlijke smaak en muziekkeuze zijn van invloed. Met professionele meetapparatuur en ruim 15 jaar ervaring weten we keer op keer het beste uit de audio naar boven te halen.

Vraag offerte aan

Onze merken

Logo FOCAL
Logo Digital Designs
Logo Alpine
Logo Mosconi
Logo Audison
Logo BLAM
Logo Ground Zero
Logo HERTZ

Lammers Audio

Onze werkplaats
Pakhuisweg 3A
6745 XA De Klomp (Ede GLD)
Routebeschrijving

Lammers Audio

Stel uw vraag