Lammers Audio

Subwoofer kist op maat

×

Subwoofer kist op maat

Subwoofer kist op maat laten maken? Lammers Audio is al meer dan 15 jaar een begrip in de wereld van Car Audio. Wij hebben diverse behuizingen gemaakt, van basis kisten tot aan 4th – en 6th Order Walls.

creatieve en -uitdagend

Een auto voorzien van extra versterkers en luidsprekers op plaatsen waar een fabrikant geen rekening mee heeft gehouden is een uitdaging voor zelfs de beste installateurs. Elk aspect van een audio systeem brengt een unieke reeks van uitdagingen met zich mee. Maar het bouwen en berekenen van een goed klinkende en presterende subwoofer behuizing op maat is misschien wel één van de meest creatieve en -uitdagende aspecten bij het installeren van een geluidsapparatuur in een auto.

De juiste subwoofer behuizing

Om een geschikte behuizing te berekenen voor een subwoofer zijn er gegevens nodig van de subwoofer. Het gaat hier om de thiele / small parameters. Dit zijn de specificaties van de subwoofer. Deze gegevens geven de mechanische en elektrische eigenschappen van een subwoofer weer. Maar door de unieke geometrie van een auto hebben we alleen aan de boven genoemde gegevens niet genoeg. De auto heeft een grote invloed op het gedrag van geluidsgolven. Net als de geometrie van de subwoofer behuizing.

Bedenk hierbij dat u in de buitenste kamer van een grote bandpass behuizing zit. Maar net zoals een bandpass behuizing moeten ook deze individuele kamers , groot en klein nog steeds op elkaar afgestemd worden.

Deze verschillende gegevens leggen een akoestische profiel neer, een profiel waar uw subwoofer behuizing in overeenstemming mee moet komen om optimale prestaties te kunnen bereiken.

Maatwerk subwoofer behuizing

Wij berekenen en bouwen deze behuizingen daarom ook naar uw wens op maat. Installeren de producten graag, voeren testen uit waaronder een decibel meting zodat u weet wat het maximaal haalbare is. Natuurlijk stellen wij ook alles optimaal en veilig af zodat u kan genieten van een absoluut TOP geluid.

Subwoofer kist op maat laten maken?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Onze merken

Logo FOCAL
Logo Digital Designs
Logo Alpine
Logo Mosconi
Logo Audison
Logo BLAM
Logo Ground Zero
Logo HERTZ

Lammers Audio

Onze werkplaats
Pakhuisweg 3A
6745 XA De Klomp (Ede GLD)
Routebeschrijving

Lammers Audio

Stel uw vraag